Web paketi

Nudimo Vam nekoliko predefiniranih paketa za izradu
web stranica i aplikacija.

MiniWeb

MiniWeb

Paket MiniWeb najčešće koriste manje tvrtke, obrti i udruge gdje nema potrebe za čestim izmjenama sadržaja web stranica.

Detalji
MidiWeb

MidiWeb

Paket MidiWeb pogodan je za tvrtke, organizacije ili udruge gdje postoji potreba za češćim izmjenama sadržaja.

Detalji
MaxiWeb

MaxiWeb

MaxiWeb paket uključuje napredne web aplikacije prema Vašim zahtjevima.

Detalji
ShopWeb

ShopWeb

Ponudite svoje proizvode putem interneta. Kreirajte web trgovinu korištenjem Aritos ShopWeb paketa.

Detalji
ReserveWeb

ReserveWeb

Ponudite svojim posjetiteljima rezervaciju soba u hotelu/apartmanu putem interneta korištenjem Aritos ReserveWeb paketa.

Detalji
TourWeb

TourWeb

Paket TourWeb namijenjen je turističkim agencijama. Osigurajte svojim klijentima detaljan uvid u turističke ponude i online rezervaciju istih.

Detalji
Go!Web

Go!Web

Paket Go!Web namijenjen je sportskim klubovima koji žele arhivu i statistiku odigranih utakmica, kao i statistiku svakog igrača.

Detalji
KnotWeb

KnotWeb

Paket KnotWeb namijenjen je osobama koje žele da njihov dan vjenčanja izađe iz tradicionalnih okvira i uplovi u digitalne vode.

Detalji

Sve naše web stranice su responzivne

responsive

Korištenje mobilnih uređaja za surfanje webom je sve učestalije, ali nažalost mnoge web stranice nisu optimizirane za te mobilne uređaje. Mobilni uređaji su često ograničeni veličinom zaslona i zahtijevaju drugačiji pristup prezentaciji sadržaja.

Postoji mnoštvo različitih veličina ekrana na mobilnim uređajima, tabletima, računalima, igraćim konzolama, TV-u... Veličine zaslona će se uvijek mijenjati, tako da je važno da je Vaša stranica prilagođena bilo kojoj veličini ekrana, danas ili u budućnosti.

Gotovo svaki novi klijent želi mobilnu verziju svoje web stranice. To je praktički neophodno: jedan dizajn za BlackBerry, drugi za iPhone, iPad, netbook, kindle - i naravno, dizajn mora biti prilagođen svakoj rezoluciji. Odgovor na ovo je responzivan dizajn.

Responzivan web dizajn je pristup koji sugerira da dizajn i razvoj treba prilagoditi ponašanju korisnika i okoline na temelju veličine zaslona, platforme i orijentacije. Kako se korisnik prebacuje s korištenja laptopa na korištenje ipad-a, web stranice bi se trebale prilagoditi rezoluciji. Drugim riječima, web stranica treba imati mogućnost automatski odgovoriti na želje korisnika. To će eliminirati potrebu za različitim dizajnom i fazom razvoja za svaki novi gadget na tržištu.